top of page

KLEUR

het kosmische licht in vele frequenties

 

 

 

 

 

 

 

 

wij zijn kleur

Wij zijn kleur en leven in een oneindige stroom van kosmisch licht met velerlei frequenties, die constant op ons neerdalen en ons lichamelijk en geestelijk beïnvloeden. Kleuren kunnen je b.v. uiterlijk in een oogwenk transformeren van nietszeggend naar stralend en innerlijk  van boos naar vrolijk en omgekeerd. Bij het zien van een bos rode rozen krijg je een heel ander gevoel dan bij een bos witte of roze rozen.

Kleur alom in de natuur, binnen in alle ruimten, al het voedsel, ieder mens, ieder dier is kleur. Al die kleuren beïnvloeden ons altijd, ieder moment, op lichamelijk en geestelijk niveau. Gelukkig wordt er tegenwoordig veel bewuster omgegaan met kleur. Overheids gebouwen, amusement, zakelijke ondernemingen, ziekenhuizen, scholen hebben de laatste jaren  meer kleur gekregen in exterieur en interieur. Stemming kan op deze manier beïnvloed worden.

Bewust Zijn van kleur en haar helende werking.  Ervaar hoe kleur jouw lichaam en geest beïnvloeden. Ga onderzoeken hoe kleur jouw  leven kan verbeteren om je vreugdevoller, stralender, creatiever en vrijer te voelen. Je kunt kleuren voor jouw welzijn visualiseren, mediteren en eten. Maak bewuste kleurkeuzes van kleding,  schoenen en sierraden. Je kunt je omringen met kleur door je de inrichting, slapen in en onder kleur door je nachtgoed en beddengoed. Je kunt edel/halfedelstenen gebruiken, licht, kaarsen, essentiële oliën voor je stemming en welzijn en water drinken uit gekleurde glazen.

Gebruik kleur en Feel good en laat je door mij, op afstand, uitchecken. Ik stem mij op jou af en werk als kosmisch doorgeefluik.  Binnen een week ontvang je via e.mail een uitgebreid rapport. 

Klik op   

R E G E N B O O G -  Het kosmische licht valt uitéén in de kleuren van de regenboog. Alle volken en culturen kennen het symbool van de regenboog. Het is een oeroud symbool en alle volken hechten hun eigen waarde aan dit symbool. In onze cultuur worden we altijd vrolijk als we dit symbool aan het uitspansel waarnemen. Het zegt ons wat. Het verbindt de hemel met de aarde. Het verbindt ons met het goddelijke en Al dat Is. 

Visualisatie   Ga met je aandacht naar je hart.  Visualiseer een stralende regenboog. Adem alle kleuren door het kruinchakra diep in en door je voetzolen uit. Doe dit een aantal keren. Visualiseer nu je 7 chakra's en adem de kleuren weer diep in en uit. Voel hoe al je chakra's levendiger en stralender worden. Zie jezelf nu als het stralende kleurrijke middelpunt van een 6puntige stralende ster (zie afbeelding).

Zeg nu hardop - ik voel me verbonden met de hemel en de aarde en met Al dat Is. Bedank de kleuren en ga terug naar het hier en nu.

.

Complementaire kleuren met ster.jpg
bottom of page