top of page

LICHTLIJST  Licht en kleur oefenen direkt invloed uit op de ziel.

 

 

 

 

 

KLEUR HEELT

 

ZES PUNTIGE STER   Het stersymbool is het symbool van het Aquarius tijdperk, van broederschap en heeft een diepe betekenis, want het vertegenwoordigt de volmaakte mens. De naar boven gerichte driehoek symboliseert het innerlijk licht, de Christus in ieder mensenhart, dat groeit wanneer de ziel zich op God gaat richten. De naar beneden gerichte driehoek symboliseert Gods licht en het licht van het ware hogere zelf dat vanuit de hemel naar beneden reikt om het aardse leven en de dagelijkse persoonlijkheid te verlichten. De twee driehoeken samen symboliseren onze innerlijke heelheid en volmaaktheid in God.

MEESTERZIEL  De ster is het beeld van een meesterziel, een menselijk wezen geïncarneerd in de fysieke wereld, maar volkomen verlicht door het licht van God, de Christusgeest en het ware Christuszelf. De 6 puntige ster is het symbool van de White Eagle Lodge, een mysterie school, ook gevestigd in Nederland. (Tekst is van de White Eagle lodge)

AANRADER   Maak even tijd om een visualisatie oefening te doen. Ga rustig rechtop zitten en zie boven je hoofd een stralende gouden 6 puntige ster die het hele universum verlicht. Laat de stralen van de ster door je kruinchakra stromen en laat het licht je hele wezen vullen. Adem rustig in en uit en voel jezelf in een pyramide van licht, volkomen èèn met het licht. Bedank het licht als je eindigt.

LICHTLIJST  Als Sterbroeder van de White Eagle Lodge werk ik dagelijks door middel van bepaalde proclamaties en gebeden met het licht van de 6 puntige ster. Ik richt de energie van de ster op bepaalde personen, situaties, problemen om  verlichting en inzicht te brengen. Iedereen blijft een week op de Lichtlijst. Het is gratis.

 

 

Ga naar                                     om jezelf of iemand anders  op te geven. Het is anoniem.

 

 

 

Terug naar

 

bottom of page