Manuscript Gedragen door de tijd

@ Ajo van IJzeren

www.triadiswijzijnkleur.info


Getallen, kleuren, letters en vormen die in de woestijn Sinaï in Egypte geboren wilden worden.

Dit is het boek dat energie vangt en laat stollen tot herkenbare situaties.

VOORWOORD


Ik heb mijn hart gevolgd en ben naar de oase Ain Houdra gegaan in de woestijn Sinaī in Egypte. In de oeroude stilte en de liefdevolle energie van deze prachtige eenzame plek, tussen de hoge kleurrijke zand en kalksteen bergen met uitzicht op groene dadelpalmbomen en olijfbomen, hoopte ik bij mijn zieleroerselen te kunnen, om alles wat zich daar aan zou dienen, op te halen.

GEDRAGEN DOOR DE TIJD Licht Zien Inzien

was er altijd al.


Mijn hart opent zich en ik open de vensters van mijn ziel wijd en laat het zonlicht van de liefde van de schepping binnenstromen. Alle leven dat in mij vast zit, mag rijk stromen en gevangen worden in letters, woorden, zinnen, kleuren, getallen. Het leven is als de bellenblaas, kleurrijk en teer. Een klein windje en de vorm en de kleur spatten uiteen.

GETALLEN EN KLEUREN

Ik verbind in mijn hoofdstukken de macrokosmos met de microkosmos. Op mijn geestesoog verscheen een getal en een kleur.

GETALLEN

De getallen dienden zich als vanzelf aan toen ik begon met schrijven. Ik heb helemaal geen verstand van cijfers en numerologie, maar toen ik het getal dat zich meldde neerschreef, zag ik het als vorm en voelde haar energie en liet het zich duiden. Het hele universum is gebaseerd op getallen en hebben evenals kleuren een trilling met een bepaalde bandbreedte.

KLEUREN

Nadat het getal geduid was, verscheen er een kleur op mijn geestesoog. Ik was verrast en blij. De kleur heb ik gevangen in een cirkel. In deze cirkel is een kleine cirkel aanwezig. Dit is het licht dat eeuwig is en gedurende dag en nacht overal ter wereld telkens een andere plaats aan de hemel inneemt. Kleuren hebben hun eigen taal en kunnen helend werken op de gezondheid, bij geestelijke spanningen en emotionele ontredderingen. Ik heb de kleur vertaald zoals het zich op het moment aandiende.


INLEIDING Levenskunst Leven is een kunst en de grootste kunst van alle.

De kunst het leven in liefde te Leven.

In 1995 volgde ik de roep van de woestijn Sinaī op om te komen lopen en de energie te ervaren. Ik loop er nog steeds, nu 25 jaar later. Het stralende heldere Licht, dat het zand omtovert tot miljoenen reflecterende sterren. Het Licht dat uitéén valt in kleur en de bergen een prachtig pastel kleurig uiterlijk geeft, in een ongekende hoeveelheid verschillende tinten. Het Licht dat de aarde laat vibreren en de aarde die de energie terugkaatst naar de hemel. Het Licht is van zichzelf kleurloos, maar ik neem kleur waar dankzij het Licht. Het Licht werpt van zichzelf geen schaduw, maar ik ken het Licht, omdat er iets is dat het Licht onderbreekt en schaduw werpt. Kleur kan niet zonder Licht en Licht bestaat niet zonder kleur. Zoals er ook geen hemel is zonder aarde en niets bestaat zonder waarnemer. Onlosmakelijk met elkaar verbonden als een drie eenheid. Beide ken ik omdat beide er zijn, bij de gratie van de ander. Ik ben de schepper van mijn wereld en tevens de geschapene van mijn Schepper. Wij scheppen elkaar en zijn Eén. De ongekende zuivere energie van dit oeroude stuk land, presteert het om mij naar de essentie van mijn bestaan te leiden en de Eenheid van de schepping in mezelf te ervaren. Het verhaal van het volk van Mozes speelt zich hier nog steeds af en nodigt uit om de slavernij van het ego los te laten. Nu weet ik dat het paradijs niet ergens in Verweggistan te zoeken is, maar dat die plek te vinden is in mezelf. De energie van zon maan en sterren, de trilling van de materie en het licht, het Zijn en Gaan naar ergens, naar nergens, het eenvoudige leven, de stilte, het nodigt mij van harte uit om het geconditioneerde denken en bestaan los te laten.
K L E U R


I S


VERDICHTING


VAN


LICHT


voortgekomen uit het licht

het licht

verlicht

onze wereld

waardoor het leven

zichtbaar wordt

in kleur


WIJ ZIJN KLEUR

door het Licht


naar volgende Blog Hoofdstuk 15

https://www.triadiswijzijnkleur.info/single-post/gedragen-door-de-tijd-uit-het-manuscript?lang=nl
Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Afbeeldingen   zie  foto album
Afspraak maken

CONSULT

voor spirituele hulpverlening en

Karmisch Onderzoek

email: triadiswijzijnkleur@hotmail.com

voor schilderkunst-toegepastekunst
email: triadis.art@gmail.com

Tel: 06 30 70 56 61

 

Kleur verrijkt kleur heelt kleur reinigt kleur verblijdt kleur verbindt
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

verwelkom het kleurenspel van de toekomst

LICHT en KLEUR VERRIJKT