top of page

ONTMOETING Woestijn Sinaï


ONTMOETING januari februari maart

aarde hemel licht schoonheid ruimte sterren uitdaging verrassing

Wie wil met mij een onbekend pad betreden ?


De aarde en haar volheid, haar wijsheid, haar schoonheid, haar weidsheid, haar ongekende kleurenpracht en het hele kleurenspectrum. Haar trillende energie, haar letterlijke en figuurlijke aantrekkingskracht, haar ongekende pracht en kracht. Het doet mij wat. Het ontneemt mij bijna mijn adem.

Ik kijk in volledige ontroering en onvoorstelbaar dankbaar over het gebied waar ik de komende tijd verblijf. Een universeel gekende plek in de natuur waar de religieuze geschiedenis haar wortels heeft, de plek waar volgens de overleveringen, Mozes met het volk 40 jaar gelopen heeft op weg naar het Beloofde Land. Dit stuk aarde heeft een ongekende magie dat eigenlijk niet uit te leggen is. Dit land, deze woestijn, heeft een trilling van energie die harten opent en het water in je sneller doet stromen. Hele stukken leven passeren, al gaande, hier op dit deel van onze moeder aarde, de revue.

Op deze plek dient zich nu een onbekend pad aan dat ik wil gaan. Ik wil perspectief openen en bieden. Ik wil grenzen wegnemen en verleggen. Ik ga nieuwe wegen ervaren