DE SINAÏ en IK 2020   In 2020 was ik 3 maanden in de woestijn. Vanaf begin februari tot de 2e helft van april. De ervaringsdeskundige. Zo voel ik me wel als ik in Zuid Sinaï ben, in het dorp, alleen in de woestijn, thuis bij bedoeïenen of onderweg bij mensen in hun hutje, doos of zelf gefabriceerde tentachtige optrekjes. Wij spreken de taal van het hart niet de taal uit de boeken. Wij houden van elkaar en wij voelen elkaar aan, wij begrijpen elkaar. We zijn vaak 'uitgepraat' en toch niet uitgepraat want in de stilte spreekt het hart en laten we elkaar voelen dat we liefde, vrede en wijsheid zijn. Mijn verblijf was in de oase Ain Houdra middenin de woestijn ver van de bewoonde wereld. De bedoeienen brachten mij om de twee weken voedsel en water. Ik heb al die tijd geschreven met pen en papier. Het zijn 43 hoofdstukken geworden op 340 pagina's. 'Gedragen door de tijd' Licht Zien Inzien, hier gaat het over. Het manuscript heb ik aan verschillende uitgevers aangeboden. Afwachten wat het gaat worden. Ik ga regelmatig stukken publiceren in mijn Blog hier op de site.

 

WELKOM op mijn STILLE PLEK  en JEZELF ERVAREN  Mijn verblijfplaats in de woestijn is de prachtige oase Ain Hoedra met palmbomen en stromend water waar de stilte hoorbaar en voelbaar is. Waar het licht tot in je vezels doordringt en maan en sterren jouw verhaal 's nachts vertellen. Wie mij op onderstaande onderdelen wil vergezellen is welkom om de woestijn Sinaï en jezelf te ervaren.

 

10 DAGEN WANDELEN  2021 Ik streef ernaar om maart in de woestijn te zijn maar ivm. de maatregelen rondom Covid19 onzeker.

Neem contact op voor info. Wandeltrektocht  van 10 dagen met kamelen en bedoeïenen. Niet als toerist met Cola en een wijntje, maar lekker water en met goed vegetarisch eten en leven zoals de bedoeïenen, zonder stoel, bed, wc en badkamer, maar een lekker matje en een goede slaapzak onder de sterrenhemel.  We lopen per dag plm.5 á 6 uur dit betekent 1,5 u korte pauze en weer 1,5 u korte pauze met tussen de middag een lange lunchpauze en 's middags weer 2x1,5 u. De kamelen dragen de dagrugzak en de bagage wordt vervoerd met een tender. In 10 dagen lopen, vallen alle beslommeringen en vastgeroeste conditioneringen weg en dient nieuwe kracht zich aan en krijgt het leven een andere glans. 

KOSTEN: vliegticket Sharm el SHeikh - geen Visum nodig - Taxi Nuweiba plm.Eu 70,00 gedeeld door aantal reizigers, P.p.p.d wandeltrektocht Eu 50,00 alles inbegrepen vanaf 6 deelnemers, 5 of minder deelnemers Eu 60,00 p.p.p.d. All In-al het voedsel-kamelen-vervoer bagage-begeleiding bedoeïenen-vevoer van en naar de start en finish van de trektocht.

Vraag verdere info aan dan stuur ik je ook wat je voor uitrusting nodig hebt. Mail to: triadis.art@gmail.com of WhatsApp: +31 630 70 5661

 

LOGEREN   Elkaar ontmoeten. Kom gewoon bij mij in de woestijn logeren met je eigen matje en je slaapzak. Lekker 24 uur buiten zijn met heerlijke temperaturen en vegetarisch eten. Beetje spelen, wandelen, lezen, schrijven, yoga beoefenen, kijken wat zich aandient. Wat dat kost ? Je ticket naar Sharm el Sheik en je taxi naar mij in de woestijn. Verblijf ? Maken we kosten dan delen we die. Er is geen restaurant hoor, 50km verderop en eerst 3/4 uur lopen naar de weg, we koken zelf ! 

ZIJN - HEEL ZIJN   Als het verlangen in jou aanwezig is om mij te willen spreken over het pad van bevrijding, over zelf verwerkelijking, over stilte, licht en kleur die onmiskenbaar in alles aanwezig is, kunnen we elkaar ontmoeten op mijn plek in de woestijn. Ont-moeten en kijken wat zich aandient.  Ik kan er zijn en je steunen om  je gedachten van de uiterlijke wereld naar de innerlijke wereld te verleggen. Bevrijding gaat over het ontdekken van het Zelf, het leren kennen van het Zelf en het permanent verblijven in het Zelf.  

 

 

Neem contact met mij op voor al je vragen.Tel. +31 6 3070 5661 via WhatsApp-  mail: wijzijnkleur@gmail.com