top of page
CONSULT    LEVENSVRAGEN
 
be the light let it shine
 
 
 
Hebreen 11:1
Het geloof nu is de zekerheid der dingen
die men hoopt en het bewijs der dingen
die men niet ziet

WIJ ZIJN KLEUR DOOR HET LICHT VAN GOD  en van oorsprong stralend helder maar soms wat mat en kleurloos geworden. Samen kijken we hoe we het leven in een optimaal ritme kunnen herstellen en kunnen vervolgen. 

GEESTELIJKE ONBALANS BLOKKADES  Het kan dan gaan om b.v. gebrek aan zelfvertrouwen, angst, gedragsproblemen, echtscheiding, energiebeheer, depressie,  rouwverwerking, faalangst, relatie problemen, vrezen (hoogten-water-honden) e.d.

LICHAMELIJKE ONBALANS  Hierbij kan het gaan om allerlei klachten b.v.maag-buik-hoofd-spieren-botten, stress symptomen huidaandoeningen, ontstekingen, pijn in gewrichten-spieren-zenuwen, pijn in organen, haaruitval, ontregelde stoelgang e.d.

 

HULPVERLENING  -  STA OP IN JE KRACHT EN SCHITTER    In naam van Jezus Christus neem ik de klacht bij je weg. Daarna bemoedig ik je met gebed en handoplegging, zegen ik je en zalf ik je in naam van Jezus en de kracht van de Heilige Geest. 

  

GEBED    Matt.  7:7-8  zegt: 'Bidt en u zal gegeven worden; zoekt en gij zult vinden, klopt en u zal opengedaan worden. 8. Want een ieder, die bidt, ontvangt en wie zoekt, vindt en wie klopt, hem zal opengedaan worden'. Gebed is een van de grootste krachten die je in verbinding brengt met de universele kracht die je ontvangt van God. Het brengt jouw hart samen met je Schepper, met Gods hart.

* Je kunt ook telefonisch-schriftelijk contact opnemen en gebed aanvragen voor live of op afstand.

* Dit kan zijn voor een bepaald thema in je leven waar je mee worstelt, een lichamelijke of geestelijke klacht, of voor een bepaald gegeven of situatie waar je moeite mee hebt  en niet doorheen komt.
* Je kunt ook gebed aanvragen voor iemand anders of voor een situatie van iemand anders.

 

VERGOEDING 

Een consult wordt na afloop vergoed met een vrije gave.

 

  

 

VERGEET NOOIT OM OOK EEN ARTS TE RAADPLEGEN lees ook: Manifestatie  Transformatie  Realisatie

bottom of page