top of page

LEVENSVRAGEN

 

LEEF JE LEVEN KLEURRIJK

LICHAMELIJKE / GEESTELIJKE KLACHT  - Als uitdaging

Iedere ziel heeft in overeenstemming met haar karma te maken met innerlijke conflicten op verschillend terrein en deze brengen het lichamelijke systeem uit balans. Iedereen heeft te maken met angsten, wrok, haat, boosheid, verlangen, eenzaamheid etc. en deze conflicten en negatieve emotionele omstandigheden zijn de kernoorzaak van alle ziekten. Het lichamelijke / geestelijk ongemak is als het ware een indicatie waar de ziel mee worstelt.

 

KARMISCH ONDERZOEK  - Brengt blokkades aan het Licht

 

Het begrip karma werd in het westen geïntroduceerd door de theosofie en als afsplitsing daarvan heeft ook de antroposofie het begrip karma geïncorporeerd. Als je regelmatig tegen dezelfde problemen aanloopt kan een Karmisch onderzoek veel verheldering bieden. Dit kan zijn: contact met familieleden of personen in de werksituatie. Levenswensen die er zijn en niet gerealiseerd  kunnen worden. Van start gaan met een activiteit en het niet kunnen volbrengen.

KLEUR  -  De helende kracht van kleur

Wij zijn kleur en wij leven in een kleurrijke wereld. Als er geen kleur zou zijn kon ik niets en niemand waarnemen. De kracht van kleur is overweldigend en beïnvloedt ons leven of je je daar nou bewust van bent of niet. Alleen al het denken aan kleur geeft reeds een bepaald gevoel. Denk maar eens aan een rode ruimte en daarna aan een bruine ruimte. Of aan een blauwe lucht die een heel ander gevoel geeft dan een grijze hemel.

Live your life colorfull.jpg
bottom of page