top of page

 

LAAT ER LICHT OP SCHIJNEN

 

 

Licht verheldert

WIJ ZIJN KLEUR en van oorsprong stralend helder maar soms wat mat en kleurloos geworden. Samen kijken we waar de kink in de kabel zit om het leven in een optimaal ritme te kunnen herstellen en voorts optimaal te kunnen vervolgen. Als energetisch therapeut stem ik me op jou af en kijk ik waar blokkades zitten. We maken dan samen een innerlijke reis en door coaching maak je contact met oude trauma's en herinneringen en opgeslagen emoties. Eenmaal bewust van de oorzaak van de storende aspecten kunnen deze losgelaten worden waarna de energie weer vrijelijk kan stromen en haar helende werk doen.

LICHT VERHELDERT  klachten en problemen. Als je lichamelijk en/of geestelijk niet lekker in je vel zit, kan dit een signaal zijn om je leven eens onder de loupe te nemen.  Samen kijken we waarom jouw energieveld verstoord is. Soms vragen klachten om anders naar een probleem te kijken en soms ook om verandering van houding ten opzichte van het problematische aspect dat zich aandient. Het kunnen lichamelijke klachten zijn als: pijnen b.v. maag-buik-hoofd-spieren-botten, stress symptomen en dergelijke. Als we ons bewust geworden zijn van de oorzaak, dan kan de storing weggaan.

ONBALANS  Als er klachten zijn is de balans in lichaam en geest verstoord. Door middel van energie geven we de situatie een positieve wending, zodat het evenwicht tussen lichaam en geest, gevoel en verstand weer  herstelt zal worden en je verbondenheid met je ware Zelf je weer in je kracht zet om weer vreugde te ervaren.

 

GEESTELIJKE ONBALANS BLOKKADES  Het kan dan gaan om b.v. gebrek aan zelfvertrouwen, angst,gedragsproblemen, echtscheiding, energiebeheer, depressie,  rouwverwerking, faalangst, relatie problemen, vrezen (hoogten-water-honden) e.d.

LICHAMELIJKE ONBALANS  Hierbij kan het gaan om allerlei klachten b.v. huidaandoeningen, ontstekingen, pijn in gewrichten-spieren-zenuwen, pijn in organen, haaruitval, ontregelde stoelgang e.d.

 

CONSULT - SPIRITUELE HULPVERLENING  

Een consult wordt vergoed met eu 60,00 p.p. en neemt 1,5 uur in beslag.

 

 

 

VERGEET NOOIT OM OOK EEN ARTS TE RAADPLEGEN

Goudhartstralen.jpg
bottom of page