top of page

   C O N S U L T   L E V E N S V R A G E N.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 

wij zijn Kleur en van oorsprong stralend helder maar soms wat mat en kleurloos geworden. 

   

INDICATIE VAN DE ZIEL   Iedere ziel heeft in overeenstemming met haar karma te maken met innerlijke conflicten op verschillend terrein. Deze brengen het lichamelijke systeem uit balans. Iedereen heeft te maken met angsten, wrok, haat, boosheid, verlangen, eenzaamheid etc. en deze conflicten en negatieve emotionele omstandigheden zijn de kernoorzaak van alle ziekten. Het lichamelijke ongemak is als het ware een indicatie waar de ziel mee worstelt. Een signaal dat je als mens niet meer (helemaal) in overéénstemming leeft met dat wat wezenlijk op jouw pad ligt. Soms vragen klachten om anders naar een probleem te kijken en soms ook om verandering van houding ten opzichten van het problematische aspect dat zich aandient.

ENERGETISCH THERAPEUT   Als energetisch therapeut stem ik me op jou af en kijk ik waar blokkades zitten. Samen maken we een innerlijke reis. Door coaching maak je contact met oude trauma's, opgeslagen herinneringen en emoties. Je lichaam is daarna in staat dingen los te laten. De energie zal haar helende werk doen en kan weer vrijelijk stromen. Fysieke klachten kunnen dan verdwijnen.

TRANCE HEALING - COACHING  Door coaching via een lichte trance, breng ik je in contact met de essentie van het innerlijke conflict. Ik leid je steeds dieper naar de betekenis en de waarde van het signaal dat zich heeft aangediend. Zo kan ook helder worden waar dit vandaan komt. We kijken welke stap gevraagd wordt om je  beperkende vastzittende overtuiging om te zetten naar een mooie nieuwe opbouwende overtuiging en die in je gevoel ook eigen maken. De balans wordt hersteld.

CONSULT

Een consult wordt vergoed met  eu 65,00 p.p. en neemt 1,5 uur in beslag.

KARMISCH ONDERZOEK   Behalve energetisch therapeut/coach mediumschap, ben ik gespecialiseerd in- en gewijd tot- priester voor karmisch onderzoek.

Een karmisch onderzoek richt zich op fysieke klachten, relationele problemen, geestelijke problemen en emotionele problemen en geeft allereerst energetisch meetbare blokkaden uit dit en vorige levens aan, die ritueel transformeerbaar zijn. Het komt er op neer dat de mens daarna beter zijn eigen taak van verwerking en herstel kan doen, omdat hij meer over zijn energie balans kan beschikken. Niemand kan de verwerking overnemen. De cliënt doet dat zelf maar heeft weer beschikking over zijn 'tools' en wordt nu optimaal gesteund.

Via CONTACT kan je een aanvraagformulier aanvragen. Nadat je het hebt ingevuld stuur je het via email aan mij terug. Voor meer info aangaande het karmisch onderzoek kijk onder knop 'Levensvragen'. 

 

Een KO wordt vergoed met  eu 85,00

 

CONSULT OP AFSTAND - Lichamelijke / geestelijke klacht

 Heb je een lichamelijke klacht die niet overgaat ondanks artsbezoek en/of medicijnen ? Ik kan op afstand bekijken wat de oorzaak kan zijn en uitchecken wat er mogelijk is om je van de klacht te verlossen. Je ontvangt dan per mail de uitslag met voorstel van hetgeen jijzelf kunt doen om het genezingsproces in gang te zetten. Ik gids je door het proces van Zelfheling.

 

KLEURADVIES OP AFSTAND - Gebruik de helende kracht van kleur voor jouw systeem

Op afstand, als doorgeefluik van de kosmos,  check ik uit welke kleuren op dit moment in je leven jou kunnen aanzetten om je beter te voelen, creatiever, speelser, energieker, vredig,  spontaner, vrolijker.

 

Een consult/advies op afstand wordt vergoed met  eu 45,00 p.p.

GEBOORTESTRAAL OP AFSTAND  - Er bestaan zeven kleurenstralen en 1 van deze stralen is jouw geboortestraal. Onder straal verstaat men een bepaalde kwaliteit van energie en men stelt dat er zeven kwaliteiten van energie bestaan en dat de ziel of het zelf van de mens èèn van deze zeven categorieën uitdrukt. Men kan aan de hand van de zeven stralen een typologie vaststellen, een manier om mensen te classifiseren naar de wezenlijke kwaliteiten van hun ziel.

GEBOORTE en SUBSTRAAL  Het bewust zijn van de eigen geboorte en bijstraal met de kwaliteiten, perversies en te verwerven kwaliteiten ondersteunt en helpt het integratieproces om de ziel te integreren met de persoonlijkheid, zodat de ziel deze ook gaat domineren en de dominante factor wordt.

Voor meer info klik knop Geboortestraal

Uitchecken geboortestraal wordt vergoed met eu 25,00 p.p.

 

NOTE : LICHAMELIJKE-GEESTELIJKE KLACHTEN  pijnen b.v. organen-buik-hoofd-spieren-botten, stress symptomen. Oude trauma's en herinneringen en opgeslagen emoties. Zelfvertrouwen-angst-gedragsproblemen-echtscheiding-energiebeheer-depressie- rouwverwerking-faalangst-relatie problemen en dergelijke.

 

Spirituele hulpverlening Ajo van IJzeren
bottom of page