top of page

2023   VERBLIJF OP EL MAKHROOM 

Januari Februari Maart

 

 

 

 

 

 

 

VERBLIJF OP EL MAKHROOM

*   Op 15 januari vertrek ik naar de Sinaï en verblijf een tijd op de prachtplek El Makhroom. Ik ben daar alleen. De bedoeïnen zullen mij iedere week van eten en drinken voorzien. Ik denk op deze plek te blijven tot en met de wandeltrektocht van 12 maart. Daar zijn en wat ik er doe, behalve ZIJN en wandelen, hangt nog in de lucht en zal t.z.t. naar beneden komen. Dan zal ik het met blijdschap uitpakken en met vreugde opvolgen. Drie jaar geleden is mijn verblijf van drie maanden Sinaï per ongeluk het boek 'Gedragen door de tijd' geworden ! Ik ben benieuwd en ik kijk er naar uit wat mij ten deel zal vallen.

WELKOM   Iedereen die de roep van de woestijn voelt om zichzelf en de woestijn te beleven zoals het bedoeld is, kan naar mij toekomen en door mij welkom geheten worden. Hier kan je de ruimte en de stilte in jezelf ervaren. De energie van de Sinaï helpt je daarbij.

Je kunt tot 14 januari 2023 hierover contact met mij opnemen. Nadien kan je verbaal of schriftelijk WhatsAppen met een doorgewinterde Sinaï wandelaar. ZIe naam en adres onderaan dit bericht. 

 

VLIEGTICKET  Als je een vliegticket hebt  gekocht dan stuur je per WhatsApp een copie naar Fatma (zie tel.nr. onderaan). Zij ziet dan wanneer je aankomt en regelt een taxi van SharmelSheikh naar Nuweiba naar Aid thuis.  De volgende dag brengt Aid je naar mij toe.

Op dit moment biedt TuiFly vluchten aan van Brussel naar SharmelSheikh. Zij vliegen op donderdag en op zondag. Vertrek 13.05u aan 19.25u. Terugvlucht 14.45u aan 19.35u

KOSTEN  Je eigen vliegticket  naar SharmelSheikh en taxi naar Nuweiba. Transfer naar El Makhroom. De verblijfskosten in de woestijn zijn voor vegetarisch eten en drinken en wordt door jou en mij gedeeld. 

UITRUSTING   Wat is het handigst om bij je te hebben en aan te trekken. Klik hiervoor op de knop Uitrusting.

VRAGEN

* Verdere info  Mail naar: triadis.art@gmail.com van WhatsApp: +31 630 70 5661 t/m 14 januari

* Vragen na 14 januari: Jaap Eling Tel.nr.+31 6 46 13 89 47 Mail: jaap040251@gmail.com

* Na boeking van vliegticket SharmelSheikh copie sturen naar: Fatma tel. +20 101 527 9948

 

 

2007-03-27 10.49.39.jpg
bottom of page