top of page

 

 

KLEUR VERRIJKT

Ajo van IJzeren  Brief nr.34 aan mijn medereizigers

 over kleur, bewustwording, spiritualiteit en levenskunst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AL  LIEFDE - LIEFDE UIT HET AL - kleur GEEL op het kruinchakra

 

VERANDERING    De hemel is bedekt vandaag. Het waait nauwelijks. Het voelt stil. Precies zo voel ik mijzelf ook. Stil, alles  behalve uitbundig. Ik heb ook zin om gewoon binnen te blijven. Gewoon thuis, rustig, in mijn ééntje. Een beetje kwetsbaar voel ik me. Dat heeft niks te maken met zelfmedelijden of zo. Het heeft gewoon alles te maken met transformatie. Sinds  vorige maand is er, kosmisch gezien, zoveel energie naar de aarde gekomen dat zoveel oude stukken leven naar boven haalt die gevoeld, gezien, herkend en getransformeerd mogen worden. Ik ben de stroom van het moeiteloze leven weer aan het her-vinden en dat heeft even tijd nodig.

Langs bijna 2000 jaar oude vroeg Christelijke voetsporen en het bezoeken van krachtplekken, heeft mijn reis naar Schotland ook stukken leven aangeraakt die nu duidelijker gezien worden en om actie vragen.   Dit nodigt mij uit om  mee te bewegen met de tijd van steeds weer verandering net als de adem, de zee, dag en nacht - In-Uit-Op-Neer-Links-Rechts-Boven-Beneden-Hoofd-Hart.

 

GEEL   We worden uitgenodigd door de kleur Geel -op het kruinchakra. De kleur van Wijsheid en leven, van groei en bloei, van reiniging van lichaam, geest en hart. Ga een paar keer per dag buiten staan en richt je naar de zon met je ogen dicht. Voel het licht en de warmte en visualiseer de kleur Geel.  Laat de kleur en de warmte via je kruinchakra naar beneden stromen door al je organen, je skelet, je bloedbanen, lymfebanen en je  zintuigen. Richt je aandacht op het zuiveren van je lichaam, je geest en je hart. Voel je gereinigd, gesterkt en opgeladen. Bedank de kleur geel - de zon - en het geestelijke licht.

VERBINDING    Neem deze weken de tijd om je verbindingen weer eens te bezien, je te her-verbinden, te versterken of nieuwe verbindingen aan te gaan. Dit begint met  de verbinding met je eigen binnenwereld, je hart. Houd van jezelf, omarm jezelf, glimlach naar jezelf, koester jezelf dagelijks. Van hieruit ontmoet je  andere mensen, culturen, landschappen, je eigen gewoontes en alle andere nieuwe impressies. Kijk wat jou beweegt en voedt. De verbinding met je eigen hart is de enige ware verbinding. Alle andere verbindingen kunnen, zomaar, verbroken worden. Dat heb je niet zelf in de hand. Voel je verbonden met je bewust-zijn en de universele stroom van In-Uit. Het leven wordt je gewoon aangereikt, ontvouwt zichzelf moeiteloos en vraagt aan jou mee te stromen. 

JIJ BENT JIJ     Je bestaat pas als je gezien wordt. Als je in verbinding bent met iemand anders die jou waarneemt. Verbindingen zijn heel waardevol. In verbinding met de wereld, de ander, met iets anders, of dat nou mensen, de natuur, dieren of wat dan ook is. Je leert je jezelf  kennen, beter kennen, door verbinding.  Daarom vind ik het zo belangrijk bewust in het leven te staan. In verbinding zijn met je bron en de aarde en dat dagelijks bewust zijn en je geest voeden, net zoals je lichaam dagelijks gevoed wordt.  Bewust te zijn van je eigen onbewuste gedrag. Te ervaren wat je doet, wat je vindt, wat je voelt, wat je ziet, wat je proeft etc. Niet als een kip zonder kop in het leven te staan en op de automatische piloot je dag te volbrengen. Jij bent pas echt jij. door verbinding met je eigen Bron en de Aarde, je ervaring en de onvoorwaardelijke liefde voor HetZelf.

En 'last but not least': Ik ben IK door Jou - want als jij dit niet zou lezen, was ik er ook niet. Dank je wel voor het lezen van deze 'Kleur verrijkt'.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* geniet van het kleurijke leven en verrijk jezelf met GEEL *

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

LICHTLIJST

Zit jij, of één van jouw naasten, niet lekker in je vel ? Plaats jezelf op mijn LICHTLIJST. Ik neem je dan mee in mijn dagelijkse NOON-DIENST. Je blijft daar een week op staan, maar je kunt je daarna weer aanmelden. Geef gewoon je volle eigennaam op met de mededeling LICHTLIJST. Dat is voldoende, het is gratis.  Je kunt dit doen via Contact   Voor meer info over de Lichtlijst kijk in de Portfolio

   Je mag 'Kleur verrijkt' gerust in haar geheel doorsturen.

   Je kunt mij altijd consulteren via de contact button.

   Je kunt jezelf aanmelden via het formulier om 'Kleur verrijkt' rechtstreeks te ontvangen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VLOG - De Bejaarden Vlog, Hoera ik ben er nog.

Op YouTube  staan korte filmpjes van mij over het dagelijks leven klik:

 https://www.youtube.com/channel/UCji_7gLA73VBbaEaTd4zdIg -   Deze mogen ook gedeeld worden en abonneren mag.

 

 

 

 

 

 

 

AL liefde.jpg
BejaardenVlog met FB.png
bottom of page