top of page

 

 

 

 

 

GETALLEN EN KLEUREN

Ik verbind in mijn hoofdstukken de macrokosmos met de microkosmos. Op mijn geestesoog verscheen een getal en een kleur. Zo begon mijn schrijfwerk.

GETALLEN

De getallen dienden zich als vanzelf aan toen ik begon met schrijven. Ik heb helemaal geen verstand van cijfers en numerologie, maar toen ik het getal dat zich meldde neerschreef, zag ik het als vorm en voelde haar energie en liet het zich duiden. Het hele universum is gebaseerd op getallen en hebben evenals kleuren een trilling met een bepaalde bandbreedte.

KLEUREN

Nadat het getal geduid was, verscheen er een kleur op mijn geestesoog. Ik was verrast en blij. De kleur heb ik gevangen in een cirkel. In deze cirkel is een kleine cirkel aanwezig. Dit is het licht dat eeuwig is en gedurende dag en nacht overal ter wereld telkens een andere plaats aan de hemel inneemt. Kleuren hebben hun eigen taal en kunnen helend werken op de gezondheid, bij geestelijke spanningen en emotionele ontredderingen. Ik heb de kleur vertaald zoals het zich op het moment aandiende.

22.03 gedragen door de tijd.png
bottom of page