top of page
Hudra oase.jpg

                                                                              OASE EIN HOUDRA

 

 

 

 

 

THUISKOMST   Na mijn thuiskomst, op 10 januari in 2020 en een maand woestijn wandel trektochten gelopen te hebben, kon ik maar niet landen op mijn plek in Nederland. Ik voel me zo ontzettend thuis in de woestijn (al 25 jaar dat ik daar kom), zo één met Al dat Is, Op 3 februari ben ik neer gestreken tussen de prachtige zand en kalksteenbergen, bijna verborgen en ver weg van de bewoonde wereld, in de oase Ein Houdra.

De oase is vanaf verschillende kanten via een pas, wadi of via de canyon te voet te bereiken en vanaf één kant door wadi Hoedra met Jeep of Tender. Je rijdt vanaf Nuweiba 3/4uur over de asfaltweg richting St.Catherine, na het verlaten van de asfaltweg nog ongeveer 3/4uur door de woestijn.

 

Ein Houdra heeft een waterbron met zuiver water en ligt aan het eind, of begin, van de bekende White Canyon. Hier komen van tijd tot tijd dagjes toeristen die de canyon lopen en dan thee komen drinken, of eten, bij Hoesein of Idd. De oase heeft 3 etagebouw. Hoge dadelpalm bomen, wat olijfbomen en een enkele eucalyptusboom die zorgen voor schaduw en wat lagere fruitbomen.

Tot en met midden april ben ik op Ein Houdra verbleven en heb geschreven, met de pen, want elektrisch, internet en ook telefoon verbinding is afwezig. Het manuscript van 'Gedragen door de tijd' Licht Zien Inzien met 43 hoofdstukken en 340 pagina's heb ik naar verschillende uitgevers gestuurd. Regelmatig zal ik gedeelten uit mijn boek op mijn Blog hier op deze wbsite plaatsen. Houd het dus in de gaten als je geïnteresseerd bent.

 

 

  • WANDELTREKTOCHT   Kijk op de pagina De Sinaï  2022  gepland van 26.9 / 10.10

    • ZIJN - HEEL ZIJN    Als het verlangen in jou aanwezig is om het pad 2x 6 dagen of 13 dagen te verkennen van bevrijding, van zelf verwerkelijking, van stilte, licht en kleur die onmiskenbaar in alles aanwezig is, dan kunnen we elkaar ontmoeten op mijn plek in de woestijn. Ik kan er zijn en je steunen om je gedachten van de uiterlijke wereld naar de innerlijke wereld te verleggen. Bevrijding gaat over het ontdekken van het Zelf, het leren kennen van het Zelf en het permanent verblijven in het Zelf

 

CONTACT – Ajo +31 3070 5661 via WhatsApp –  Mail: wijzijnkleur@gmail.com

 

 

 

voor nadere info zie knoppen onderaan  

 

                    

zonsopgang El Makhroom zo word je iedere dag wakker om 05.30u

   

  we zijn allemaal reizigers op deze planeet en ik wandel waar het licht mij heen voert

Zonsopgang.jpg
Button
bottom of page