Licht - Geruststelling


Het Licht was er altijd al en zal er altijd zijn, ook als ik er niet meer ben. Dat is een geruststelling ! Daar hoef ik mij dus niet druk om te maken. Het Licht in mij, daar maak ik me niet druk om, maar ik werk er wel met veel genoegen dagelijks aan. Het maakt mij kleurrijker, fitter, rustiger, vrolijker, aimabeler, leerrijker, sterker, mooier, frisser, leuker en dan heeft de wereld er wellicht ook nog wat aan. En dat is dan weer mooi meegenomen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Afbeeldingen   zie  foto album
Afspraak maken

CONSULT

voor spirituele hulpverlening en

Karmisch Onderzoek

email: triadiswijzijnkleur@hotmail.com

voor schilderkunst-toegepastekunst
email: triadis.art@gmail.com

Tel: 06 30 70 56 61

 

Kleur verrijkt kleur heelt kleur reinigt kleur verblijdt kleur verbindt
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

verwelkom het kleurenspel van de toekomst

LICHT en KLEUR VERRIJKT