top of page

Storm

Het is 21.00 uur. Het stormt buiten. De ramen zijn dicht. Binnen en in mij stormt het niet. God dank. Ondanks dat ik een hele nieuwe website gemaakt heb dat weken in beslag nam en dat niet alleen omdat ik mijzelf wegwijs moest maken in de materie, maar ook vanwege de jongsleden feestdagen.

Ik verbind me niet met buiten maar alleen met mijn hart, met mijn stroom, dat is genoeg. Daar vind ik gemoedsrust hoe de omstandigheden ook zijn. Daar is geen storm, daar is innerlijke rust. Daar zie ik heldere kleuren en fijne zacht gekleurde draden die mij verbinden met de bron des levens. Dan voel ik dat ik goed aangesloten ben en komen de draden niet in de war. Dan wordt het geen wir war net als buiten nu. De storm brengt mij niet van de wijs.

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page