top of page

Wie wil mol zijn ? IK


Ik. Ik wil mol zijn met roze mollenhandjes en mollenvoetjes en tien mollenvingertjes en tien mollenteentjes met lange mollennageltjes en twee mollenoogjes die niet zien en een glanzend glad zacht mollenvelletje en een grote schare zachte glanzende familieleden met heel veel mollige mini mollies die allemaal tegen elkaar aan liggen in een mollenhuis in een mollendorp zonder mollenburgemeester en mollenpolitie en mollenreddingswerkers en mollenwinkels en mollenregering maar met mollenzorg en met z'n allen gezellige mollengeluidjes maken die alleen wij horen niemand anders gewoon gezellig knus warm mollendollen in een groen groen groen weiland de kleur van het hart en genezing. JJJaaa ....dat wil ik.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page