top of page

Kleur verrijkt April


De forse instroom van de energiën van maart en april nodigen uit om dieper inzicht te krijgen in het wezenlijke van het zichtbare bestaan. Het zichtbare bestaan is onze eigen perceptie van onze innerlijke wereld. We nemen waar naar eigen beleving. Dit betekent dat er geen andere werkelijkheid bestaat dan alleen de eigen werkelijkheid. Deze wereld is de spiegel van onze ziel. We kunnen onszelf Inzicht verschaffen in datgene wat zich dagelijks in het leven voordoet door ons bewustzijn te versterken. Als we ons bewust zijn van de alom tegenwoordige energie die leven geeft en de wereld in stand houdt, kunnen we het proces van INZIEN ondersteunen en versnellen door onszelf Inzicht te verschaffen in het ZIEN. We kunnen leren Zien met het innerlijke oog dat zetelt in het voorhoofdchakra.

LEES VERDER onder knop Nieuwsbrief

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page