top of page

Pasen en vergeving


Please forgive me

In de bijbel Lucas 23 vers 34 staat dat Jezus, toen hij gekruisigd werd, bad: 'Vader, vergeef het hen, want zij weten niet wat zij doen'. Deze woorden leiden tot opstand, tot een nieuw leven, tot groei en expansie. In onze tijd tot verstopte paaseitjes, tot nieuwe kleren, tot haasjes, tot vreugde en blijdschap, tot saamhorigheid, tot éénheid.

Iedereen handelt altijd vanuit het eigen perspectief en de eigen frustraties. Je kunt niet iemand vergeven. Je kunt alleen zelf anders over dingen gaan denken. Dan is het goed om je aandacht naar binnen te richten, naar je hart, tot de Vader, tot God, tot je Schepper, tot het onzichtbare weten. Dat is de plek om je frustratie aan te bieden en in het licht te zetten, om je gefrustreerde gedachten op te laten lossen, zodat je anders over de dingen, de ander, het leven, kunt gaan denken.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page