top of page

Groen wil dat ook jij er uit komt


Het barst er uit, het kan niet op, iedere dag meer en meer en groener en groener in alle soorten groen. Groen wil dat ook jij er uit komt.

* Groen nodigt uit tot verandering en wil het reeds gekende doorbreken. Groen houdt niet van sleur. Fantasiën om de sleur te doorbreken steken de kop op. Alles moet anders en dan ook subiet. Als het eerste groen van de crocus zijn kop boven de aarde uitsteekt beginnen de kriebels. Alles is het ook zat daar onder de grond. Doe eens gek, doe eens anders. Het voorjaar, de mei vakantie, die werken in ieder geval mee om iets anders te gaan doen en je eens even uit te leven na het lange binnen zitten. Groen wil dat je naar buiten komt. * Het eerste groen in het voorjaar brengt ook grote veranderingen mee in de visuele wereld. Alles wat binnenin gerijpt is wil naar buiten komen. Het madeliefje, de grassprietjes, ze vertikken het om ondergronds te blijven. Een nieuw begin en vooruitgang is zichtbaar. Groen is in alle opzichten verfrissend en neutraliserend, maakt een stabiele en vertrouwen wekkende indruk en symboliseert de vaste waarden en principes in het leven. * Groen heeft een geneeskrachtige werking, is kalmerend, stabiliserend en ontspannend en bevordert het herstel van het zenuwstelsel en de ontspanning van het organisme in haar totaliteit.

* Groen op het voorhoofdchakra geeft inzicht in het leven en integreert kosmische wijsheden. Groen op het hartchakra brengt evenwicht en harmonie, bevordert het kinderlijke en creatieve in ons en versterkt de vlam der liefde in de mens.

Op mijn website in de maandelijkse goednieuwsbrief 'Kleur verrijkt' schrijf ik iedere maand uitleg over een andere kleur.

Meer over kleur ? Lees www.triadiswijzijnkleur.info

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page