top of page

Groen wil dat ook jij er uit komt


Het barst er uit, het kan niet op, iedere dag meer en meer en groener en groener in alle soorten groen. Groen wil dat ook jij er uit komt.

* Groen nodigt uit tot verandering en wil het reeds gekende doorbreken. Groen houdt niet van sleur. Fantasiën om de sleur te doorbreken steken de kop op. Alles moet anders en dan ook subiet. Als het eerste groen van de crocus zijn kop boven de aarde uitsteekt beginnen de kriebels. Alles is het ook zat daar onder de grond. Doe eens gek, doe eens anders. Het voorjaar, de mei vakantie, die werken in ieder geval mee om iets anders te gaan doen en je eens even uit te leven na het lange binnen zitten. Groen wil dat je naar buiten komt. * Het eerste groen in het voorjaar brengt ook grote veranderingen mee in de visuele wereld. Alles wat binnenin gerijpt is wil naar buiten komen. Het madeliefje, de grassprietjes, ze vertikken het om ondergronds te blijven. Een nieuw begin en vooruitgang is zichtbaar. Groen is in alle opzichten verfrissend en