top of page

Lavendel verbinding lichaam, geest en ziel


Kleur verrijkt. Vandaag Lavendel.

We blijven nog in de paars/violet kleuren. Zij behoren allen tot de transformerende kleuren. Net als de lavendel naar boven reikt naar het licht en tegelijkertijd haar voedsel van de aarde ontvangt, maken we vandaag de verbinding met de aarde en de hemel via een lavendelkleurige draad.

Ga met je aandacht naar je hart en stel je een lavendelkleurige draad van licht voor. Neem waar hoe deze lavendelkleurige draad je voeten met de energie van de aarde verbindt en je geest met de energie van de hogere sferen, de hemel. Adem de kleur lavendel rustig in en uit en focus je op de vreugde van jezelf zijn, in contact met de hemel en de aarde. Voel hoe de kleur lavendel je intuïtie aanscherpt en de verbinding tussen lichaam, ziel en geest versterkt.

De zachte kleur lavendel neemt alle twijfel weg en versterkt de verbinding met je Hoger Zelf, je eigen goddelijkheid. Wat een feest en de uitdaging vandaag is, je vanuit je eigen goddelijkheid te verbinden met de goddelijkheid van de ander door verder te kijken dan de buitenkant. Ik wens je een lavendelkleurige transformerende dag tussen de, hier, dwarrelende sneeuwvlokjes.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page