top of page

Uw wil geschiede


Wij zijn kleur door het licht

Sommige gelovigen van de Christelijke traditie bereiden zich momenteel voor op het Paasfeest door middel van vasten. Vasten is gedurende 40 dagen je onthouden van bepaalde dagelijkse gewoontes. Voor lichaam en geest een welkom avontuur kan ik me voorstellen en heel goed om je bewust te zijn van de eventuele vasthoudendheid van die gewoontes.

Zelf probeer ik het hele jaar bewust te zijn van mijn gewoontes en de tekst 'Uw wil geschiede' uit het gebed 'Het onze Vader' ondersteunt mij hierbij. Vandaar dat ik die woorden vandaag nog eens onder de loupe neem.


Uw Wil Geschiede

Er zijn twee aspecten van wil die in elke keuze aanwezig zijn. De wil van het ego en de Wil van het goddelijke of van de Bron en ze maken beide deel uit van jou. Wanneer je kiest vanuit het ego, engageer je de lagere wil. Wanneer je kiest vanuit je goddelijkheid, activeer je de Wil van je goddelijke partnerschap met de Bron. Dit is niet toelating vragen aan de Bron om een keuze te maken, het is de Bron uitnodigen om te participeren in de keuze, dus handel je vanuit de hoogst mogelijke frequentie, onbeperkte kennis, en grootste potentieel.


Je hoeft geen toestemming van de Bron in welk aspect van je leven dan ook, omdat iedereen een sprankel goddelijk licht is en een missie heeft van healing, ascensie en evolutie. Je bent door het licht gezonden en je doel is licht in de wereld te brengen zodat die zichzelf kent als goddelijk en zijn goddelijke Wil tot uiting brengt.


‘Uw Wil geschiede’ is jouw manier van bevestigen aan de Bron die je hart en geest geopend heeft zodat de Bron jouw ervaring kan binnenkomen, en een hogere energie, perspectief en niveau van weten met jou kan delen.

Met deze zin creëer je in feite een ruimte voor hemel op aarde.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page