top of page

Veranderen


wij zijn kleur door het licht

Vandaag ZIJN WE als DE DOOD om te leven. Morgen ZIJN WE veranderd in HET LEVEN. Waar kiest u NU voor.

DE ANGST OM TE VERANDEREN

De angst om te veranderen bij de mens… is groter dan de angst voor de dood. Want in de dood ziet de mens haar kans… om te vluchten voor alles wat zij over zichzelf niet wil (h)erkennen. Zouden mensen die vandaag ongeneselijk ziek en ongelukkig verklaard worden… maar voor een moment in hun bewustzijn veranderen. Dan zouden deze mensen weten… dat je nooit en te nimmer voor je volledige zelf kunt vluchten. Dat de tijdelijke dood… alleen maar uitstel van executie betekent. Waardoor je moet blijven vluchten… voor dat deel wat je niet wilt zijn maar toch wel degelijk bent geweest. En als je deze angst om echt te leven in jezelf weer overwonnen hebt… verdwijnen plotsklaps alle ziekten en ongeluk die je eens door ervoor te vluchten veroorzaakt hebt.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page