top of page

Biografie Hoera ik ben er nogMijn levensreis begon op 26 december 1940 in Oudewater en leidt op aarde onherroepelijk naar het einde. Volop levend en lerend onderweg zijn, dat is voor mij het doel van mijn reis hier. Ik ben de eigenaar en erfgenaam van mijn daden en ik reflecteer op mijn daden. Al reizend heeft mijn leven mij, de geschapene, gecreëerd door de interactie van zien en inzien. Zien is scheppen en inzien is herscheppen, Het licht geeft mij zicht op en inzicht in de betrekkelijkheid van de materiële wereld en het inzien toont mij de volmaaktheid van de allesomvattende energie, de Bron, die leven geeft.

Ik ben die ik ben, de geschapene en de schepper van mijn leven.


- Gewoond in Engeland, Zwitserland, België, Duitsland

- Trektocht gelopen in Nepal, Tibet, China, Mongolië, Turkije, Peru, Bolivia, Egypte, Marokko, Kenia, Spanje, Engeland, Schotland, Bulgarije, Frankrijk

- Reisleider geweest in heel Europa van de Noordkaap tot Malta, Kreta, Madeira en Israël

- Geëxposeerd in België, Nederland, Zwitserland

- Lesgegeven in eigen atelier, Art Iris Helenaveen, Moresnet en Eupen B. en Helmond

- Opgericht, Arte et Eidos en Triadis Wij zijn kleur

- Spirituele energetische hulpverlener, lichtwerker


Comentários


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square