top of page

Corona nieuwsdienst Volg je hart


Spreek dit vandaag eens hardop uitIk ben blij dat ik weer wakker geworden ben Ik voel me positief en dankbaar ondanks donkere dagen en regenachtig weer Ik kijk in de spiegel en glimlach naar mezelf Ik denk zelf goed na over alles wat ik hoor en lees op social media Ik lees geen krant en heb geen TV Ik zorg voor goede voeding en geniet van mijn eten Ik geniet van mijn lichaam dat mij diensten bewijst Ik beweeg dagelijks in de frisse lucht Ik geniet van de natuur en bewonder hoe alles zich ontwikkelt Ik glimlach naar mensen die tegenkom Ik vind dat iedereen mag zijn die die is net zoals ik mag zijn die ik ben Ik weet dat ik geliefd ben door mijn schepper Ik onthoud dat achter de wolken de zon schijnt ik vergeef en weet dat velen niet weten wat zij doen Ik verwen mezelf dagelijks even met iets lekkers iets leuks lk zorg voor genoeg nachtrust Ik ben dagelijks stil voor gebed en meditatie Ik vraag hulp als ik hulp nodig heb Ik hoef niet alles te weten en te kunnen Ik luister naar mijn lichaam als ik me niet lekker voel en ga er met mijn adem naar toe Ik volg mijn hart


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page