top of page

Emotie Kleur Paars met gele rand

Al onze gevoelens, gedachten, handelingen beïnvloeden onze energie uitstraling, onze directe en indirecte omgeving en dus ook de hele kosmos. Belangrijk te weten dat de kosmische wet, de wet van karma, alles wat je uitzendt na verloop van tijd ook weer naar je doet terugkeren. Alles bestaat immers uit energiegolven die oneindig ver doorlopen en allemaal onderling verbonden zijn. Daarom is het belangrijk dat we onze emotie transformeren naar het licht en telkens weer heel goed in balans brengen, zodat de negatieve energie omgezet wordt en geen vat meer heeft op je welzijn.


Dinsdag 6 juli vond ik een heel emotionele dag. De tweede kamer heeft in meerderheid, tegen het advies van veel professoren, artsen en virologen ingestemd om Covid19 een A status te geven. Dit kan in de toekomst heel veel impact hebben op onze grondrechten. Ook de landelijke campagne om kinderen te gaan prikken, daagt mijn emotie behoorlijk uit.

Dinsdagavond bereikte mij het bericht dat een scherpschutter onze waarheidsvinder aangaande de misdaad, zwaar verwond had en inmiddels helaas is overleden. Dit hakte er emotioneel gezien bij mij behoorlijk in. Wat mij daarna opviel is, dat de MSM vooral daarover berichtte en het besluit van de tweede kamer nauwelijks of geen aandacht kreeg, terwijl dit besluit, allen, de hele bevolking en onze toekomst, aangaat. Ik vond dat heel vreemd.


De wet van karma volgde subiet hierop. Een dag later had ik een emotionele verbinding met een dierbare. Het gesprek raakte mij. Dan heb ik stilte nodig. Vanuit het hoofd, dingen willen snappen of verklaren en uit de emotie naar het hart. De verbinding met de Bron van levensenergie, het Christusbewustzijn, bewust openen en versterken, zodat het goddelijke Licht, de situatie kan verlichten en de liefde van God weer volledig stromen en mij vullen kan. Dan is de emotionele verbinding weer verbroken en kan ik volledig in mijn hart zijn en de liefde van de schepping in alles en allen gewaar zijn.


Emotie kaapt energie. De licht frequentie daalt in zo'n geval, dat zal iedereen wel voelen. Het voedt het duister en dat groeit. Het is zo belangrijk om je hier bewust van te zijn en je steeds weer bewust af te stemmen op het licht. De kleur paars met een geel/gouden rand op de plexis-solaris stabiliseert de emotionele frequentie. Paars transformeert en het geel/goud stabiliseert.

Sluit je ogen, leg de kleur op je plexis en ga met je aandacht naar je hart. Adem rustig diep in door je neus en uit door je mond. Zeg hardop of in de geest "Alles is goed" en voel wat er met je gebeurt. Dit is de goddelijke levensenergie die je bij je geboorte ontving vanuit de kosmos. Het loopt langs een kristallen koord tot bij je Ik Ben Aanwezigheid en het Causale Lichaam. Daar vandaan daalt het naar het Christus zelf en verder naar de vier lagere lichamen.

De kleine cirkel in het paars symboliseert het lied van Leonard Cohen:

There is a crack, a crack in everything that's how the light gets in L.Cohen
Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square