top of page

Gezond verstand - Kleur Voorjaarsgroen op het hartchakra


Wat grappig dat de minister van GWS de mensen niet snapt die zich niet willen laten prikken. Hij noemt hen in het onderstaande artikel zelfs 'decadent'. Nou vind ik zo'n uitspraak van een minister totaal ongepast. Een minister hoort mensen te verbinden, niet te verdelen lijkt mij.

Het zijn mensen die niet bang zijn om ziek te worden of dood te gaan, of/en beter weten, vermoed ik. Het zijn mensen die iets niet doen dat indruist tegen hun geweten waarschijnlijk, zelfs als de staat het verlangt.

Zij geloven niet in het standaardiseren van mensen. Standaardiseren is namelijk een groot gevaar dat de menselijkheid en de cultuur bedreigt. Een mens is een mens omdat het een zelfbewustzijn heeft en dat laat spreken. Hij volgt in de regel zijn intuïtie en niet zijn ratio. Intuïtie is de heiligheid, de bron, die spreekt en de ratio is zijn dienaar.

Ik ben niet blij met deze gedachtegang van de minister van GWS. Daarom heb ik de kleur Voorjaarsgroen op zijn en mijn hartchakra geplaatst om ergernis te verzachten en de kleur haar werk van verzoening en heling te laten doen. De kleine gele cirkel is het lichtje dat deze hele week door de kleur draait en het groen brandend houdt.


Het artikel lezen ? Klik op de link


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page