top of page

Gods Licht kleurt jou vandaag Kobaltblauw
* Jaaa....Kobaltblauw. Kijk naar de kleur en spreek uit wat jou op dit moment belast en geef het af aan deze kleur van de Heilige Geest die nu bij je is en je naar je essentie leidt.


* Kobaltblauw. Het krachtigste blauw dat er is. De kleur die kracht geeft en ruimte schept in denken en voelen. Deze kleur brengt je direct naar je essentie. Jouw vrije, ongebonden, harmonieuze plek tussen hemel en aarde. Kijk naar een onbewolkte hemel en je wilt subiet je vleugels uitslaan, meegaan met de wind en het gevoel van onbegrensde uitgestrektheid, die we in wezen zijn, leven. Kijk naar het blauwe water bij onbewolkte hemel en je krijgt onmiddelijk rust en ruimte in je hart en je voelt je gelijk verbonden met de hemel en de aarde. Misschien krijg je direct impuls om jezelf te uiten in klank en beweging. Hoofd en hart gaan samenwerken en je waarneming voor de behoeften en impulsen van je ziel worden duidelijk. Het vertrouwen in je eigen vermogens wordt versterkt en je wordt ontvankelijker voor de stem van de Heilige Geest in jou.


* De kleur zuivert en heelt oude en nieuwe wonden. Een mooi moment om door de wolken heen te breken die het heldere blauw van de hemel bedekken. Breek door je zorgen, je angsten, je fustraties, je irritaties heen en zie het hemelse blauw dat er altijd is, stralend op je neerdalen. Je bent altijd een deel van de hemel net zo goed als je stoffelijk omhulsel altijd een deel van de aarde is. Je geest is vaak meer gericht naar de aarde, het natuurlijke leven met al haar belemmeringen, dan naar de innerlijke vrijheid, de ootmoedigheid, de hemel, het bovennatuurlijke, het onzichtbare onbegrensde leven.


* Neem even de tijd en voed Je geest, die door je heenstroomt, jou leven geeft en diep verbonden is met je Schepper, met het geloof, het vertrouwen, je innerlijke wijsheid en vrijheid van Gods stralende blauwe hemel.

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page