top of page

Gods Licht kleurt jou vandaag met de kleuren van de regenboogREGENBOOGDe kleuren van de regenboog resoneren het licht in haar volheid. Het is voor veel volken het teken van hoop en diversiteit van alle kleurrijke mensen op de aarde. De psychologische effecten van de kleuren van de regenboog hebben altijd invloed op het onderbewustzijn

 

* Zodra er een regenboog aan de hemel verschijnt hoor ik Ahs.. en Ohs.. en de vraag : heb je hem gezien ? Er is altijd verwondering, bewondering en blijdschap over dit kleurrijke fenomeen dat zich soms plotseling aan de hemel voordoet.

Het is een ver-schijnsel. Ik laat het licht van deze kleuren vandaag op jou schijnen en op wat ik te zeggen en te doen heb. Zoals ik in ver-wondering kijk naar de zeven kleuren van de regenboog, kijk ik met ver - en bewondering naar het dagelijkse kleurrijke leven. Ik ervaar iedere dag letterlijk en figuurlijk een gigantisch kleurrijk landschap van allerlei culturen, stromingen, gezindten, meningen, gedachten en velerlei kleurrijke en kleurloze krachten. Overal zie ik de hand van God in de Schepping en het beeld van God in ieder mens. Maar dan voel ik ook de smart en zie hoe de wereld van God losraakt en hoe vreselijk ongelijk, ongezien en ongeweten veel ver-schijnselen zijn.

* Ver-schijnselen kunnen ook heel dichtbij komen. Net zoals de regenboog helemaal daar aan de hemel staat, komt hij heel dichtbij en raakt het je hart. Dat is mij namelijk dit voorjaar ver-schenen. Via mijn Bijbelstudie ben ik in aanraking gekomen met de stichting One in Him: www.oneinhimfoundation.com van Johan en Brenda Toet. Deze stichting geeft gehoor aan wat Jezus in Markus 16 vers 15-18 tegen zijn discipelen zegt t.w.: 'Ga dan heen en verkondig het evangelie (blijde boodschap) aan de gehele schepping, genees zieken, wek doden op, drijf demonen uit". Dit doet de stichting ondermeer in Brazilië. Deze roep scheen ver maar kwam dichtbij, echo-de na in mijn hart, kleurde mijn hart vuurrood en straalde in de andere zes kleuren door mij heen. God is dezelfde, is onveranderlijk, toen en nu en houdt van iedereen ook van de aller-allerarmsten in deze wereld, ver weg daar in Brazilië. Dat voelde ik in al mijn vezels.

* Ik heb me, op eigen kosten, ingeschreven om van 2 november t/m 14 november mee te gaan naar Brazilië met One in Him Foundation. Ik wil mijn licht, Gods Licht, op deze manier laten schijnen. Ik wil namens God, de allerarmsten bemoedigen, gevangenen laten voelen dat zij er toedoen, gebroken harten en zieken genezen, verslagenen moed geven, scholing en werk bieden aan hen die niet voor zichzelf kunnen zorgen. Voedsel paketten uitdelen aan hen die te weinig geld hebben om hun gezin te voeden. Ik ga om vreugde en liefde te tonen aan hen die nooit gezien worden en waar niemand naar omkijkt. Ik ga zeggen "Ik zie jou, ik hou van jou, ik geef om jou".


* Sponseren. De stichting deelt jaarlijks o.a. heel, heel veel voedselpakketten uit in de Farfella's in Brazilië. Hier kan jij aan bijdragen, door op onderstaande link te klikken waar je via mijn pagina een bedrag(je) kunt overmaken. Niet voor mij maar voor HEN de allerarmsten in Brazilië. Maak een levende God van God in deze missiereis. Heeft niets met religie van doen, maar met relatie. Relatie van de ene goddelijke bron naar de andere. Een relatie van ons, het ene kind van God naar het andere kind van God.

* Voordat je op de link klikt, vraag ik je het volgende. Sluit even je ogen. Denk een moment aan hen in Brazilië, aan kinderen daar die geen uitzicht hebben. Aan vrouwen die verkracht en verlaten zijn, aan mannen die geen doel in het leven hebben en in de criminaliteit de kost verdienen. Maak voor hen die niets hebben een bedrag over. Het streefbedrag is Eu 2500,00 plus, voor minstens 250 voedselpaketten.

Dan zIen we de kleurige blijdschap van verrassing en verwondering op hun gezicht verschijnen.

* Ik ben dankbaar dat ik dit mag en kan doen. Namens hen van harte een groot DANK JE WEL.

Ver weg of dichtbij - Wij zijn Een - Niets is wat het lijkt


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square