top of page

Gods Licht kleurt jou vandaag ROZE
Gods Licht en Liefde kleurt ons vandaag overvloedig met de kleur Roze. Deze kleur prikkelt hart en zinnen met haar zachte warme tint tot louter liefde en opgewektheid. Een roze waas tempert alle eigengereidheid, alle willens en wetens in het hoofd. Ook de kleuren van de natuur worden een vleugje zachter. Alles lijkt aanraakbaarder, kalmer en benaderbaarder.


Ik sluit mijn ogen en begin zacht te neuriën. Ik zie mijn bloedvaten en lymfebanen gevuld met de kleur roze door mij heen stromen. Een zachtheid begint mij te vullen. Ik voel me geliefd door de Schepper, door God. Ik voel me omarmd, een kind van de Allerhoogste en waardevol om wie ik ben. De kleur vult mij met de allesomvattende oneindige liefde van Hem die leven geeft. De Geest van Genade spreekt tot mij en fluistert zacht hoe waardevol ik ben en hoe onmisbaar ik ben in het grote geheel. Ik adem diep en aanvaard deze boodschap van het roze en rust in Gods Liefde.

Dankbaar herken ik Gods Liefde voor mij en voor de hele Schepping. Wij zijn het meesterwerk van de Schepping met een eigen wil. Ik weet dat de Goddelijke Liefde een ieder tendeel valt. Ik bid zachtjes dat deze onvoorwaardelijke Liefde herkend en omarmd wordt door ieder mens op aarde. Het is 'zonde' als je deze oneindige Liefde niet herkent en omarmt, maar op een onnatuurlijke manier gaat handelen om aandacht en waardering en liefde te krijgen om de leegte binnenin je te vullen met surrogaat liefde.

Niets kan de leegte in je ever never vullen dan de ware Liefde van God. Alles, lees alles, is verganke️lijk behalve de Liefde van de Schepping. Ieder mens gelooft van nature. Intuïtief weet men. Mensen zijn al tastend aan het zoeken. Als je niet in God, de onzichtbare die leven geeft, gelooft ga je je eigen god maken. Vernieuw je hart. Vernieuw je denken. Verzoen je met je Schepper. Omarm de levende God in jou. In de Bijbel, in het boek Handelingen 19 vers 26 staat: Goden die door mensenhanden gemaakt worden zijn geen goden maar afgoden.

Laat de levende God de regisseur zijn in je leven, omarm deze zachte kracht en weet dat God nooit verder weg is dan je volgende gedachte, dan je volgende ademtocht. Adem het roze Licht in en voel je volkomen op je gemak en gelukkig in jezelf.

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page