top of page

Gods Licht kleurt jou vandaag voorjaarsgroen.Gods Licht kleurt jou vandaag voorjaarsgroen op jouw hart en wil alle harten helen


* Het stoplicht staat op groen. Just go go go. Haal je hart op deze maand ! Maak een nieuw begin met jezelf. Baad je in de dominerende kleur in de natuur. De kleur groen geeft rust, evenwicht, harmonie, laat je leven her-leven voor groei en sta voor ver-wikkelingen in het leven die ont-wikkeld willen worden.


* Een klompje cellen, ongeveer zo groot als het formaat van een rijstkorrel dat zich via bloedvaten in de schoot van jouw en mijn moeder voedde en nestelde. Dat was jou en mijn begin. Nu zit ik hier, groot, oud en ontroerd te zijn omdat ik stil sta bij dat prille begin. Stil sta bij dat aller-aller-allereerste begin. Wie, wat, wilde mij weven zoals ik ben geweven. Uniek. Totaal uniek want zoals ik, zo is er niet één. Ik kijk er nog dagelijks voortdurend naar uit, naar een mij, maar tot nu toe geen gevonden die een beetje op mij lijkt. Niet in Engeland, niet in Peru, niet in Mongolië, ook dit jaar weer in de woestijn Sinaï niet, nergens waar ik rondgelopen heb. Niet eens qua hoogte of qua breedte, qua inzicht en uitzicht. Geen één. Het zijn allemaal andere 'mij's. Al wat aan mij leven geeft, is gevat in mij en uniek. Waar hebben mijn ouders eigenlijk alles gehaald al dat wat nodig is om in mij te planten om mij levensvatbaar te maken ? En dan nog wat: Hoe hebben zij mij überhaupt kunnen verzinnen zoals ik ben.


* Nou ja. Ja, er moet, er moet iets groters zijn. Er moet iets groters en uniekers zijn dat alle verstand te boven gaat. Er moet een Schepper, een Formeerder, een Creator zijn die ongezien schept, formeert, creërt. Als ik mijn ogen sluit, met mijn aandacht naar mijn hart ga en naar mijn lichaam glimlach, rustig in en uit adem, dan kan ik contact maken met een veld dat boven alles uitstijgt. Dan kom ik terecht in een levengevend oneindig liefdevol energieveld die rust en tegelijkertijd leven geeft. Het veld van de Schepper, mijn Schepper, van de ongeziene Allerhoogste, van God. Dan ga ik mijn Schepper danken dat ik kan zien, kan ruiken, kan horen, kan aanraken, kan proeven. Dan dank ik voor al mijn gezonde organen, mijn gezonde bloedvaten die als rivieren door mij heenstromen, voor gezonde lymfebanen die mijn hele systeem 24 uur per dag reinigen, voor een gezonde huid die zich keer op keer hersteld en vernieuwd. Ik dank voor gezonde haren en nagels, voor een gezond skelet en nog zoveel meer.


* Het wonder van ZIJN. Het wonder van ER zijn, van HIER zijn. Mijn lichaam, al mijn cellen en atomen worden verkwikt, gereinigd en vernieuwd door deze aandacht en mijn ademhaling. Het is mij TE wonderbaar en nodigt mij uit om naar het voertuig van mijn ziel en geest te luisteren. Het doet mij wat en ik wil luisteren en aandacht geven wat lichaam en geest nodig hebben om zo gelukkig mogelijk te functioneren in dit aardse leven. Ik ben al jaren doende op deze aarde om mezelf te ontdekken, te her-ontdekken en te ontdoen van ballast als angst, irritatie, haat, boosheid, van koppigheid, hardnekkigheid, hoogmoed, trots. Ik ben ook al jaren doende om mezelf te vullen met liefde, wijsheid, inzicht, zachte kracht, blijdschap, vrede, levensvreugde. Ik wil gewoon spelen als een kind van God. Vol vertrouwen, vol van genade en dankbaarheid, vol van loslaten, niet weten en willen maar gewoon laten zijn en meegaan met de flow van de adem. Ik wil geen één dag missen waar ik niet geleefd heb ter ere van God en mijn medemens. Ik voel dat dat de bedoeling is.


* In het her-ontdekken van mezelf heb ik ervaren dat je je gecreërde ballast niet hoeft te dragen. Er is een Allerhoogste die alles al gedragen heeft aan het kruis. Je mag het afgeven aan de voet van het kruis van Jezus de Verlosser, de Christus. Je hoeft niks te vragen, je legt het gewoon daar neer en zegt: ik kan het niet aan Heer Jezus, ik wil hier vanaf, ik laat het los en ik dank U met heel mijn hart dat U het voor mij gedragen heeft. Je ballast wordt getransformeerd naar het Licht. Dan vul jezelf dankbaar met de kracht van de Heilige Geest van Licht en Liefde en vrede.


* Jouw hart is gaan kloppen plm. zes weken na de bevruchting in de schoot van je moeder en klopt nog steeds anders was je hier niet meer ! Joechei ! Bij de bevruchting heeft God zichzelf in jou manifest gemaakt op aarde. Wij zijn kind van God geworden door de bevruchting en bevrucht met de Heilige Geest die ons verheft, uittilt boven alles dat geschapen is. Hij is je Schepper, je Papa, je Vader en jij bent zijn geliefd uniek kind. Jij mag er zijn, volmaakt zoals je bent anders was je hier niet. Wees blij en trots op jezelf, wees lief voor jezelf, draag jezelf op handen want dat doet je Schepper ook.


p.s. Heb je mijn boek 'Gedragen door de tijd' Zien Licht Inzien al gelezen ? Zien is meer dan kijken. Inzien is met andere ogen Zien. Een aanrader. Je kunt het HIER bestellen.Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page