top of page

Heelheid - Eenheid
Grasgroen op het hartchakra

Madonnablauw op het keelchakra

Zonlicht op het voorhoofd


* Vanmorgen tijdens mijn meditatie en ik verbonden was met de kosmos, verscheen er een hele grote grasgroene paraplu die zich in de atmosfeer boven en rondom de aarde plaatste. Ik werd ontroerd. Het zag er prachtig uit. En middenin mijn ontroering daalde het helende groen als een zachte regen neer over onze aarde en vulde de harten van alle mensen terwijl er gezongen werd 'Heel, heel, heel, wordt geheeld en heilig'.

* Het groen nodigt uit om onszelf te helen. Te voelen welke demonen er in ons door deze turbulente tijd getriggerd worden en aandacht vragen. Het is niet de bedoeling dat we ons klakkeloos op de automatische piloot mee laten slepen door inhumane maatregelen die ons verder van onze goddelijke menselijke kern afbrengen en die zo langzamerhand niets meer te maken hebben met gezondheid en welzijn.

* Het is de bedoeling dat wij de hemel op aarde creëren en die begint in onszelf. Wij, de mensen, zijn de creators van de wereld. Ieder mens heeft haar eigen unieke goddelijke trilling en haar afstemming op het goddelijke geheel. De duistere krachten, het on-licht, doet verwoede pogingen om de mensheid het goddelijke bewustzijn te ontnemen, maar het tegenovergestelde gebeurt. We worden wakker, voelen, worden gewaar dat veel dingen in en buiten ons niet kloppen. Onze eigen donkere stukken en alle pijn komt in ons bewustzijn. Het bewustzijn groeit. We worden heel. Ratio - intuïtie komen in balans en onze levenskracht gaat forser stromen. * We versterken ons bewustzijn door alles onder ogen te zien en te helen. Gewaar te worden en te voelen wat er te voelen valt, ernaar toe te gaan, het te omarmen en te helen met het stralende genezende groen vanuit de kosmos. De groter genezer, Jezus de Christus, is aan je zij, houdt je vast en zegt "Heel maar kind, het mag gaan, geef het aan mij'. Het Christus bewustzijn is de liefde in jezelf die je ontvangen hebt bij dit leven, het is het licht in jou. Laat het stralen over al je pijn en onvolkomenheden die je niet dienen. * Groen heeft een helende werking. Groen op je hartchakra geeft rust. Plaats groen op je hartchakra als je onderweg bent, uitgaat en anderen ontmoet. Het beschermt je voor energieën van anderen die niet met jou resoneren. Je wordt dan niet zomaar meegesleept in hun energieveld maar kunt beter bij jezelf blijven.

* Madonnablauw diende zich vanmorgen ook aan en plaatste zich vervolgens op het keelchakra van de hele mensheid. Hiermee wordt aangegeven dat het belangrijk is je waarheid te spreken. Madonnablauw helpt je daarbij. Als ons bewustzijn versterkt wordt, kunnen we ook beter ervaren wanneer we onszelf verloochenen en begoochelen, meepraten met anderen om de lieve vrede wellicht en onze eigen waarheid he zwijgen opleggen. Dit blauw vertegenwoordigt de goddelijke wil. Goddelijke wil, wil zeggen, de wil van ons Hoogste Zelf, de waarheid van de ziel, ingegeven door de Heilige Geest.

* We worden bekroond met zonlicht op het voorhoofd. Zonlicht op het voorhoofd versterkt de intuïtie, inspireert, geeft inzicht in wat er werkelijk toedoet en geeft kracht om daar vorm en woorden aan te geven. Het is belangrijk om je kwaliteiten te gebruiken, in je eigen kracht te gaan staan in deze woelige tijd. Het is tijd om op te staan en niet in passiviteit te vervallen en in de berusting van 'het is zoals het is'. Je hebt kwaliteiten en die willen gebruikt worden. Kijk hoe jij die kunt inzetten. Vraag om inzicht.


* TIP. Plaats de kleur op het betreffende chakra en adem het diep in en uit. Doe het zo vaak je dit nodig vindt. Ik doe de meditatie voor de wereld en mijzelf met deze kleuren zolang het zich blijft aandienen. Als het goed voor je voelt sluit je dagelijks hierbij aan en zet je de tijd op Noon - 12 uur. Dank je wel. De wereld is je dankbaar.

Heb het goed, hartegroet van Ajo.


Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page