top of page

Ik hoor een stem.Het Zelf roept mij

Het Zelf roept mij naar het Licht


* Het ziet mijn worsteling, mijn onvermogen, mijn dualiteit, mijn spasmen, mijn zoeken naar. Dan richt ik me op de stilte. Ik luister en hoor een fluistertoon. Het is de toon van het licht van de eindeloze onvoorwaardelijke liefde, de zachte kracht, de ruimte, die heel zacht roept.


* Als ik me neervlij in de stilte van het licht, raakt de ontferming mij aan in al het niet weten en alle hulpeloosheid. Een zachte hand beurt mij liefdevol op en streelt mij zacht en fluistert "Kom maar kind, ik heb je lief. Jij bent jij een geliefd schakeltje in mijn goddelijke plan. Ik heb jou nodig, jij bent zo waardevol. Je hoeft niets te doen. Jij mag er gewoon zijn. jij bent jij. Rust in mijn liefde in mijn hart voor nu en later. Ik ben er voor jou. Blijf in mijn licht, mijn liefde, rust uit en kijk door mijn ogen naar jouw wereld".


Ik heb de stem gehoord

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page