top of page

Onderweg naar het Licht van 2023Het eind van het geschreven jaar 2022 is aktueel. Ik ben niet zo van 'Üren, dagen, maanden, jaren, vliegen als een schaduw heen'. Achterom kijken houd ik ook niet zo van. Wat geweest is, is geweest. Ik ervaar iedere dag nieuw met nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden en onmogelijkheden, nieuwe vreugdes en verdrieten. Per dag en op het moment invoelen wat zich aandient, vind ik heel fijn. Het eerste wat zich nu zo aan het eind van 2022 bij mij aandient, is dankbaarheid. Hoera, ik ben er nog. Ik leef. Dank u wel God, dank u wel schepper. Ik heb iedere dag in dankbaarheid de schoonheid van de schepping kunnen zien, horen, proeven, aanraken. Dat alleen al vind ik een geschenk. Voelen dat ik in deze wereld ben, niet van deze wereld. Dat ik op deze aarde ben en niet van deze aarde. Te leven en te leren van het leven. Mezelf dagelijks de vraag stellen, wat ik die dag te doen heb. Wat heb ik te leren vandaag, wat heb ik te dienen vandaag, waar en hoe kan ik mijn kwaliteiten vandaag neerzetten en in welke vorm kan ik die leven geven. Het gevoel hebben een schakeltje te zijn in het grote geheel, in het goddelijke plan. Weten dat ik hier ben om hier te zijn, want anders was ik er niet, om het leven lief te hebben, te groeien en te ontdekken wie ik ben, wie wij zijn hier op aarde.

De kracht van mijn innerlijke stem is dit jaar luider gaan roepen en mijn geestelijke oren hebben de stem kunnen vertalen zodat ik voel dat ik een kind van God ben, van de schepper van AL dat Is. Dat de Godsvonk in mij een levend Licht geworden is doordat de ogen van mijn hart dit vonkje gewaar zijn en het groeien kan door het te leven.

Hoe mooi dat wij hier op aarde kinderen van het Licht zijn en het Licht in ons tot leven komt door het te leven. Wij zijn het levende Licht van God de Schepper. Wij zijn de handen en voeten van God en jij bent de geschapene en de Schepper van je Leven in het Licht.

2023

Voor het komende jaar wens ik je van harte - Open ogen van je hart en Open oren van je geest, om je innerlijke roep te horen om het levende Licht te zijn en een levend vuur van Gods liefde.

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page