top of page

Uw wil geschiede


Er zijn twee aspecten van wil die in elke keuze aanwezig zijn. De wil van het ego en de Wil van het goddelijke of van de Bron, en ze maken beide deel uit van jou. Wanneer je kiest vanuit het ego, engageer je de lagere wil. Wanneer je kiest vanuit je goddelijkheid, activeer je de Wil van je goddelijke partnerschap met de Bron.

Dit is niet toelating vragen aan de Bron om een keuze te maken, het is de Bron uitnodigen om te participeren in de keuze, dus handel je vanuit de hoogst mogelijke frequentie, onbeperkte kennis, en grootste potentieel. Je hoeft geen toestemming van de Bron in welk aspect van je leven dan ook, omdat ieder van jullie een sprankel goddelijk licht is en een missie heeft van healing, ascensie en evolutie. Je bent door het licht gezonden en je doel is licht in de wereld te brengen zodat die zichzelf kent als goddelijk en zijn goddelijke Wil tot uiting brengt.

‘Uw Wil geschiede’ is jouw manier van bevestigen aan de Bron die je hart en geest geopend heeft zodat de Bron jouw ervaring kan binnenkomen, en een hogere energie, perspectief en niveau van weten met jou kan delen. Met deze zin creëer je in feite een ruimte voor hemel op aarde.

留言


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page