top of page

Wij Zijn Kleur. Zonlicht op het voorhoofd - Amethist op het hartzonlicht op het voorhoofd - amethist op het hart


* Zonlicht op het voorhoofd geeft inzicht in wat er werkelijk toedoet in het leven. Het versterkt de intuïtie en de verbinding met je spirituele zelf. Het is de plek van Het Weten en Waarnemen.

Het is ook de plek waar de dualistische energetische stromen samenkomen. Je weet dan instinctief wat voor jou waar is en wat niet klopt. Je kunt tijdens het mediteren beter visualiseren wat belangrijk is. Het voorstellingsvermogen wordt realistischer en je kunt helderder waarnemen.


* Amethist op het hartchakra versterkt de onvoorwaardelijke liefdegevoelens. Dit niet alleen liefde naar andere mensen, naar uitspraken, naar gegevens, maar ook naar jezelf toe. Deze zachte violette kleur versterkt het gevoel van schoonheid en liefde en de harmonie in alles, zonder voorwaarden. Je bent in staat om alles liefdevol en onbevangen te betreden, te bekijken, te aanschouwen zonder oordeel. De dingen gewoon laten zijn. De kleur stelt je in staat je eigen grenzen te verleggen. Amethist is een zachte violette met een glimpje paars. Het licht maakt de kleur doorzichtig en zorgt er voor dat alles transparant wordt.


Zonlicht op het voorhoofd (3e oogchakra) samen met amethist op het hartchakra zijn in deze tijd twee kleuren die je in evenwicht, in de liefde, in de zachtheid, in oordeelloosheid kunnen brengen en houden. Het versterkt je bewustzijn en geeft vrede in je hart. Het is niet bepaald gemakkelijk om te ervaren wat waar is of on-waar. Dat doet er in wezen ook niet echt toe. Belangrijk is dat jij zelf niet gaat oordelen want daarmee veroordeel je ook jezelf.

* Adem de kleuren in en voel wat er met je gebeurt. Wees dankbaar voor het zonlicht dat leven geeft aan de hele aarde aan alles wat groeit en bloeit, aan de hele mensheid en aan alle volken. Eer je wezen, je lichaam, je geest en zie in de ander jouw gelijke en wees kleurrijk in denken en doen. Het licht valt iedere dag, ieder uur, iedere minuut weer anders en geeft jouw leven, jouw gedachten, je inspiratie, je tekorten enz. telkens weer een andere kleur

Wij zijn kleur.


Commentaires


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page