top of page
WIJ ZIJN KLEUR
Ajo van IJzeren  Brief nr.65 aan mijn medereiziger
over licht en kleur, bewustwording en levenskunst 


                          Mijn toekomst is stralender dan mijn verleden omdat ik groei door het licht


LICHT    Dit zelfstandignaamwoord, LICHT,  kennen jullie wel van mij.........(en ik glimlach nu van oor tot oor) Mijn schilderijen, mijn website, mijn auto, mijn boek... Ik val maar gelijk met de deur in huis. Het was GODS Licht dat mij die 2,5 maand in de woestijn Sinaï dagelijks geestelijk verrijkte, bemoedigde, troostte, bekrachtigde, leidde, schoolde, vergaf, verloste,  vreugde en blijdschap schonk, geduld deed opbrengen, om zelfbeheersing vroeg. Mijn dagelijkse pad werd met grote dankbaarheid verlicht. Ik ga het nu ook gewoon hardop zeggen. 'WIJ ZIJN KLEUR DOOR HET LICHT VAN GOD' en wij reflecteren Gods Licht in Kleur in ons leven. Het staat nu op het logo van mijn website. 
SINAÏ  WOESTIJN Van 15 januari t/m 30 maart in de oase Ein Houdra, waarvan 54 dagen alleen. Geen spiegel om mezelf van buiten te aanschouwen. Geen mens om mee te sparren, te reflecteren, te lachen, te huilen,  te stoeien met of zonder woorden. Geen stoel, geen tafel, geen WC, geen badkamer. Het werd een tijd van reflectie met mijn altijd aanwezige Schepper. Ik stond onder de douche van zijn Heil. Psalm 139:14 'Ik loof U omdat ik gans wonderbaar ben toebereid, wonderbaar zijn Uw werken; mijn ziel weet dat zeer wel'. Onzichtbare bronnen werden zichtbaar. Een onhoorbare stem werd hoorbaar. Niet zichtbare krachten werden voelbaar.  Een onzichtbare Geest werkte door mij heen. 
TIJD   Het is tijd om te beseffen dat wij allen gedragen worden door onze Schepper en geliefd zijn als kind van God en dat je 'goed genoeg' bent en niks meer hoeft te worden omdat je HET al bent. Dat jouw adem  rechtstreeks zijn adem is en het Zijn wil is dat je leeft en hier bent, anders was je er niet.      Tijd om te beseffen wie we zijn, te groeien in geloof, hoop en liefde en beseffen dat we soevereine wezens zijn en verantwoordelijk zijn voor ons eigen welzijn. Weten dat we geestelijke wezens zijn met een vrije wil. Dat we in onze autoriteit kunnen gaan staan en zeggen: tot hier en niet verder. Dat we keuzes kunnen maken om in het volle Licht van de Schepper te wandelen. Dat we onszelf rechtstreeks, zonder goeroe kunnen voeden door zijn Woord, zijn Licht en zijn allesomvattende ongelooflijke Liefde. . 
LOSLATEN   Ik heb losgelaten wat losgelaten wilde worden. Op mijn website is te lezen wat  ik voor nu en later doe en aanbied aan een ieder die verlangt naar inzicht met betrekking tot o.a. levensvragen.
Er is veel te lezen. Laat je verrijken en fijn als je mijn website  wilt delen.

MANIFESTATIE        deze knop  - Hoera...Voorbij, ingehaald door de tijd
TRANSFORMATIE   deze knop  - De roep van de woestijn
REALISATIE              deze knop  - Inzicht Uitzicht Doorzicht  
AANRADER              deze knop  - Het Boek, lees, leer, schep, leef, creër, herstel, bid, voed, geloof

CONSULT HET IS TIJD           deze knop  -  Sta op in je kracht en schitter
TRIADE 3-Eénheid                deze knop  -  De triade van Al dat Is - Vader Zoon Heilige Geest - Geest Ziel                                                                                     Lichaam - Geloof Hoop Liefde                                                                   
CONSULT Levensvragen      deze knop  - Be the Light let it shine
VERWACHT EEN WONDER    deze knop  - Licht verlicht en maakt problemen zichtbaar. Gebed aanvragen
PORTFOLIO                             deze knop  -  Nieuw is 'Word je eigen heelmeester' -  'Gebed aanvragen' en
                                                                            Boek bestellen


 
 
bottom of page