top of page
 
  Ajo van IJzeren - Kunstschilder - Ik ben kleur
 

* Schilderijen - allerlei technieken, acryl, olieverf, gemengde techniek - allerlei afmetingen.

>> Een speciale wens ? Ik stem me daar graag op af. 

* Toegepaste kunst - bestaande voorwerpen geheel nieuw uiterlijk geven d.m.v.kleur en vorm. 

>> Heb je een ouderwetse tafel, ouderwets kastje of zo ? Breng het vandaag nog dan maken we er iets heel moois van, geheel op jou afgestemd.

 
 Ajo van IJzeren -  Energetisch therapeut - Paramedisch en psychosociaal coaching
 

* Of je nu lichamelijke of geestelijke klachten hebt, ik kijk wat je nodig hebt op elk niveau.en coach je naar verlichting en heling zodat je lichaam/geest zich kunnen herstellen

* Karmisch onderzoek is raadzaam bij ondefinieerbare klachten zoals niet vooruit kunnen, geblokkeerd voelen

>> Worstel niet langer met problemen en maak vandaag een afspraak

 

 
 Geboortestraal  en Substraal - Wij zijn kleur
 

Het bewust zijn van de eigen geboorte en bijstraal met de kwaliteiten, perversies en te verwerven kwaliteiten ondersteunt en helpt het integratieproces om de ziel te integreren met de persoonlijkheid, zodat de ziel deze ook gaat domineren en de dominante factor wordt.

>> Vraag je geboortestraal nu aan je ontvangt deze binnen een week per mail

                                    Zeven chakra's en hun werking - Kleur bekrachtigt


* Wij zijn gecomprimeerde energie. Behalve dat we in een kolossaal energieveld leven, zijn wij zelf ook een gecomprimeerd veld van energie dat we waarnemen als kleur. We bestaan uit meer chakra's dan 7 maar dit zijn de grote chakra's die zich zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het lichaam bevinden. De chakra's aan de voorkant 2, 3, 4 en 5 zijn de gevoels- centra. Dezelfde aan de achterkant van het lichaam zijn de wilscentra en chakra 6 en 7 de mentale centra.

>> Houd je chakra's helder en kleurrijk en verhelder ze dagelijks met licht

 
Zeven Kleurenstralen aarde gericht - Kleuren schema - Kleur verkleurt
 

Dagelijks is er èèn bepaalde kleurenstraal vanuit de kosmos aarde gericht. Dit verloopt in een vast ritme. Iedere straal heeft haar bepaalde eigenschappen en kosmische wezens die werkzaam zijn op de straal. Als een straal aarde gericht is, dan is de kracht van de kleur en de eigenschappen op haar sterkst. Wij kunnen dagelijks met de eigenschappen werken en het chakra dat verbonden is met de straal versterken of verzwakken.

>>Vraag het kleurenschema aan

 Energieveld versterken - Lichamelijke oefeningen - Kleur versterkt

 

Versterk je energieveld dagelijks door middel van lichamelijke  oefening en meditatie. Het is belangrijk om je hele energieveld zo optimaal mogelijk te houden. Een goed functionerend veld voorkomt uitputting van het systeem. Dagelijks je systeem vullen met Licht en Kleur  geven organen, cellen en atomen in het lichaam nieuw leven. Er bestaan vele mogelijkheden en oefeningen om op te laden en dit is er èèn van.

>>Vul jezelf met Licht en Kleur

 
Lichtlijst  - Licht en kleur op lichaam en ziel helen
 

Licht is èèn van de beste en snelste communicatiemiddelen en oefent direct invloed uit op het zenuwstelsel. Ik werk dagelijks met de genezende kosmische straal van de 6puntige ster. Iedereen die even steun nodig heeft, zenuwachtig is voor een bepaalde aktiviteit, kan zich aanmelden. Je naam en ziel wordt dan een week op de Lichtlijst gehouden. Je kunt ook iemand anders aanmelden die korte tijd steun nodig heeft.

>>Meld je aan voor de Lichtlijst

 
Nieuwsbrief  - Kleur verrijkt
 

Maandelijkse goednieuwsbrief over spiritualiteit, bewustwording, kleur en meer. Eind van iedere maand stem ik me af op de energie van de komende maand. Dit brengt in de regel een kleur en een vorm op een bepaald chakra met zich mee. Ook komt er wel eens een oefening en/of meditatie bij. Tevens geef ik uitleg over de desbetreffende kleur hoe je het kunt gebruiken of wat het met je doet.

>>Abonneer je via contact

bottom of page